Ik bied je een volledig spectrum van diensten aan

van inspiratie tot uitvoering.

Indien je wenst zorg ik voor alles, net zo veel jij prettig vindt
om tot jouw ideale inrichting te komen.

Mijn werkwijze in 3 stappen

1. Kennismaken

We beginnen altijd met een vrijblijvende kennismaking bij jou thuis zodat ik een goed idee krijg van jouw leefomgeving en bespreken we jouw plannen. Jij krijgt op jouw beurt een goed beeld van mijn stijl en aanpak. Als het klikt maken we een plan van aanpak en stellen we een budget vast.

2. Moodboard en projectvoorbereiding

Als ik een goed beeld heb van hetgeen je wilt wordt er een “mood board” en een 3D plaatje van de inrichting gemaakt om te visualiseren hoe het gaat worden.
Het “mood board’ staat daarbij centraal en geeft een goed beeld van de sfeer die we gaan creëren met de kleuren, texturen, vloeren, gordijnen, meubels en accessoires die we gaan gebruiken. Het 3D plaatje geeft een goed beeld hoe de ruimtes worden ingedeeld en wat waar komt te staan.

3. Uitvoering

Ik hou ervan oude meubels een nieuw leven te geven of nieuwe meubels te vinden die je jarenlang van dienst zullen zijn. Ik denk altijd aan de ergonomie van de kamers en hun dagelijks gebruik. Ze moeten er goed uitzien, maar ook functioneel zijn..

Ik ben zeer flexibel en het proces wordt altijd aangepast aan je persoonlijke behoeften en budget. Als je niet zeker weet wat je precies nodig hebt, kunnen we zien wat we samen kunnen creëren.